Menü
Ana Sayfa
BÖLÜMÜMÜZ
TARİHÇE
HAKKIMIZDA
MİSYON
VİZYON
HEDEFLERİMİZ
LABORATUVARLARIMIZ
ÖĞRENCİ
STAJ
ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ULUSAL ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
YATAY GEÇİŞ
Danışmanlık Saatleri
KARİYER DANIŞMANLIĞI
ANKET
Not Değerlendirme
BOLOGNA REHBERİ
Personel
Akademik
İdari
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE GÜVENCE YÖNERGESİ
KALİTE KOMİSYONU
ORGANİZASYON YAPISI
KALİTE RAPORLARI
FAALİYET RAPORLARI
KALİTE GÜVENCE REHBERİ
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
İletişim
Ara
TR
/
EN
TR
EN
Muş Alparslan Üniversitesi Ana Sayfa
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Öğrenci Danışmanları
Ders Programı
Güz Dönemi
Bahar Dönemi
Sınav Programı
Vize
Final Sınavları
Bütünleme Sınavları
Vize
Final
Bütünleme
Süreç Yönetimi El Kitabı
Öğrenci Bilgi Sistemi
Sayılarla MAUN
UZEM
Ders İçerikleri
Dilekçe-Formlar
Mezun Bilgi Sistemleri
Sıkça Sorulan Sorular
Arama Yap
Ara
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Ana Sayfa
BÖLÜMÜMÜZ
TARİHÇE
HAKKIMIZDA
MİSYON
VİZYON
HEDEFLERİMİZ
LABORATUVARLARIMIZ
ÖĞRENCİ
STAJ
ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ULUSAL ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
YATAY GEÇİŞ
Danışmanlık Saatleri
KARİYER DANIŞMANLIĞI
ANKET
Not Değerlendirme
BOLOGNA REHBERİ
Personel
Akademik
İdari
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE GÜVENCE YÖNERGESİ
KALİTE KOMİSYONU
ORGANİZASYON YAPISI
KALİTE RAPORLARI
FAALİYET RAPORLARI
KALİTE GÜVENCE REHBERİ
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
İletişim
Ara
TR
/
EN
TR
EN
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
TR
/
EN
Ana Sayfa
BÖLÜMÜMÜZ
TARİHÇE
HAKKIMIZDA
MİSYON
VİZYON
HEDEFLERİMİZ
LABORATUVARLARIMIZ
ÖĞRENCİ
STAJ
ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ULUSAL ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
YATAY GEÇİŞ
Danışmanlık Saatleri
KARİYER DANIŞMANLIĞI
ANKET
Not Değerlendirme
BOLOGNA REHBERİ
Personel
Akademik
İdari
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE GÜVENCE YÖNERGESİ
KALİTE KOMİSYONU
ORGANİZASYON YAPISI
KALİTE RAPORLARI
FAALİYET RAPORLARI
KALİTE GÜVENCE REHBERİ
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Öğrenci Danışmanları
Ders Programı
Güz Dönemi
Bahar Dönemi
Sınav Programı
Güz Dönemi
Vize
Final Sınavları
Bütünleme Sınavları
Bahar Dönemi
Vize
Final
Bütünleme
Süreç Yönetimi El Kitabı
Öğrenci Bilgi Sistemi
Sayılarla MAUN
UZEM
Ders İçerikleri
Dilekçe-Formlar
Mezun Bilgi Sistemleri
Sıkça Sorulan Sorular
Previous
Next
Tüm Haberler
TBMYO Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Ayşe Tan’ın TÜBİTAK 2219 ...
Dr. Sefa Işık, Nebraska Üniversitesi 2024 Gıda Güvenliği ...
1. Gıda Bilimi Etkinliği
Tümünü Görüntüle
Tüm Duyurular
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ YARIYIL İÇİ ...
Online Seminer
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ YARIYIL ...
2023/2024 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
2023-2024 Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı
Tümünü Görüntüle
Tüm Etkinlikler
Tüm Etkinlikler