Menü
Ana Sayfa
HAKKIMIZDA
TARİHÇE
MİSYON
VİZYON
HEDEFLERİMİZ
Personel
Akademik
İdari
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
BÖLÜM/PROGRAM ÖZDEĞERLENDİRME RAPORLARI
ORGANİZASYON YAPISI
İletişim
Ara
TR
/
EN
TR
EN
Muş Alparslan Üniversitesi Ana Sayfa
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Öğrenci Danışmanları
Ders Programı
Güz Dönemi
Bahar Dönemi
Sınav Programı
Vize
Final Sınavları
Bütünleme Sınavları
Vize
Final
Bütünleme
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders İçerikleri
UZEM
Dilekçe-Formlar
Staj İşlemleri
Mezun Bilgi Sistemleri
Sıkça Sorulan Sorular
Arama Yap
Ara
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Ana Sayfa
HAKKIMIZDA
TARİHÇE
MİSYON
VİZYON
HEDEFLERİMİZ
Personel
Akademik
İdari
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
BÖLÜM/PROGRAM ÖZDEĞERLENDİRME RAPORLARI
ORGANİZASYON YAPISI
İletişim
Ara
TR
/
EN
TR
EN
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
TR
/
EN
Ana Sayfa
HAKKIMIZDA
TARİHÇE
MİSYON
VİZYON
HEDEFLERİMİZ
Personel
Akademik
İdari
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
BÖLÜM/PROGRAM ÖZDEĞERLENDİRME RAPORLARI
ORGANİZASYON YAPISI
İletişim
Akademik
Personel türünü seçiniz.
İdari
Gıda İşleme Bölümü
04362492512
a.tan@alparslan.edu.tr
BÖLÜM BAŞKANI
Doç.Dr. AYŞE TAN
04362492506
m.oner@alparslan.edu.tr
Bölüm Sekreteri
MAHMUT ÖNER