Menü
Ana Sayfa
BÖLÜMÜMÜZ
TARİHÇE
HAKKIMIZDA
MİSYON
VİZYON
HEDEFLERİMİZ
LABORATUVARLARIMIZ
ÖĞRENCİ
STAJ
ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ULUSAL ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
YATAY GEÇİŞ
Danışmanlık Saatleri
KARİYER DANIŞMANLIĞI
ANKET
Not Değerlendirme
BOLOGNA REHBERİ
Personel
Akademik
İdari
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE GÜVENCE YÖNERGESİ
KALİTE KOMİSYONU
ORGANİZASYON YAPISI
KALİTE RAPORLARI
FAALİYET RAPORLARI
KALİTE GÜVENCE REHBERİ
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
İletişim
Ara
TR
/
EN
TR
EN
Muş Alparslan Üniversitesi Ana Sayfa
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Öğrenci Danışmanları
Ders Programı
Güz Dönemi
Bahar Dönemi
Sınav Programı
Vize
Final Sınavları
Bütünleme Sınavları
Vize
Final
Bütünleme
Süreç Yönetimi El Kitabı
Öğrenci Bilgi Sistemi
Sayılarla MAUN
UZEM
Ders İçerikleri
Dilekçe-Formlar
Mezun Bilgi Sistemleri
Sıkça Sorulan Sorular
Arama Yap
Ara
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Ana Sayfa
BÖLÜMÜMÜZ
TARİHÇE
HAKKIMIZDA
MİSYON
VİZYON
HEDEFLERİMİZ
LABORATUVARLARIMIZ
ÖĞRENCİ
STAJ
ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ULUSAL ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
YATAY GEÇİŞ
Danışmanlık Saatleri
KARİYER DANIŞMANLIĞI
ANKET
Not Değerlendirme
BOLOGNA REHBERİ
Personel
Akademik
İdari
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE GÜVENCE YÖNERGESİ
KALİTE KOMİSYONU
ORGANİZASYON YAPISI
KALİTE RAPORLARI
FAALİYET RAPORLARI
KALİTE GÜVENCE REHBERİ
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
İletişim
Ara
TR
/
EN
TR
EN
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
TR
/
EN
Ana Sayfa
BÖLÜMÜMÜZ
TARİHÇE
HAKKIMIZDA
MİSYON
VİZYON
HEDEFLERİMİZ
LABORATUVARLARIMIZ
ÖĞRENCİ
STAJ
ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
ULUSAL ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
YATAY GEÇİŞ
Danışmanlık Saatleri
KARİYER DANIŞMANLIĞI
ANKET
Not Değerlendirme
BOLOGNA REHBERİ
Personel
Akademik
İdari
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE GÜVENCE YÖNERGESİ
KALİTE KOMİSYONU
ORGANİZASYON YAPISI
KALİTE RAPORLARI
FAALİYET RAPORLARI
KALİTE GÜVENCE REHBERİ
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
İletişim
Akademik
Personel türünü seçiniz.
İdari
Gıda İşleme Bölümü
t.ceylani@alparslan.edu.tr
Bölüm Başkanı
Doç.Dr. TAHA CEYLANİ
04362492506
m.oner@alparslan.edu.tr
Bölüm Sekreteri
MAHMUT ÖNER