17.01.2024 09:14
Hayat boyu öğrenme bilincinde, nitelikli eğitim ve öğretimi ilke edinerek modern teknolojiyi uygulayan, ulusal ve uluslararası platformlarda kabul gören, konusunda atılımcı, yenilikçi, girişimci, araştırmacı ve örnek kalifiye tekniker bireyler yetiştiren, yaptığı çalışmalar ile gıda biliminin, gıda teknolojisinin ve gıda güvenliğinin gelişimine katkı sunan, gıdaların kalite ve ulaşılabilirlik düzeylerini iyileştirecek ve hammadden başlayarak tüketilinceye kadarki gıda üretim zincirinde faaliyet gösteren gıda endüstrisinin kullanımına sunan, üreticilere, sanayii kuruluşlarına ve gıda mühendislerine üretim aşamalarında yardımcı olan, bu alanlarda problemleri çözebilen ara elemanlar yetiştirerek sürekli gelişen topluma katkı sağlayan bir bölüm olmaktır.